Foto:

Kaarten voor DjazzVibes te koop

Doetinchem - Kaarten voor het driedaagse festival DjazzVibes zijn vanaf nu te koop. De meeste optredens zijn natuurlijk gratis, maar voor de traditionele DjazzVibesBrunch, het optreden van Jan Terlouw Junior in Gringo's, het bijwonen van de masterclass van Waylon in de Gruitpoort en de workshop van Black Gospel Experience zijn er nu kaarten te koop via www.djazzvibes.nl.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub (€15,-)
Op vrijdag 24 mei treedt Jan Terlouw Junior & The Nightclub vanaf 21.00 op in Gringo's. Het verhaal van Jan Terlouw wordt verteld door middel van een album, liveshow en een comic. Terlouw Junior combineert jazz met zoete poprefreinen. De show is een ironische, Sin City-achtig wereld met als decor een jaren 20-nachtclub. De soundtrack van de show wordt gevormd door 'tekstuele gekte, bigbandsounds en subtiele moderne elektronica. Zoals Terlouw zelf aangeeft; 'neem plaats aan de bar en duik in het verhaal van The Nightclub'.

Masterclass Waylon voor DjazzVibes Academy (€10,-)
Waylon, zanger, performer en coach bij The Voice Of Holland, zal op zaterdagmiddag 25 mei vanaf 15.00 een masterclass geven aan de jongeren die mee doen aan de DjazzVibes Academy. De jongeren volgden sinds eind maart een traject waarin zij samen een band vormden. Onder leiding van muzikanten werkten zij toe naar de masterclass van Waylon. Waylon zal de jongeren gedurende de masterclass tips en trics geven voor een goede performance. Aansluitend zal de nieuw gevormde band samen spelen op DjazzVibes. Voor het bijwonen van de masterclass zijn slechts tachtig plekken beschikbaar.

DjazzVibesBrunch (€24,50)
Brunchen doe je tijdens DjazzVibes niet alleen, maar aan een tafel waaraan plek is voor ongeveer tweehonderd mensen. Merel Deijnen en haar team zorgen op zondag 26 mei vanaf 12.00 voor een heerlijke maaltijd. Tijdens het eten zal onder andere het Strijkers Kwartet van het Metropole orkest spelen. Dansers van Studio InDans zorgen daarbij voor een spektakel op tafel. Black Gospel Experience zal de brunch afsluiten met feestelijke opzwepende gospelnummers.

Workshop Black Gospel Experience (€7,50)
Naast een optreden tijdens de brunch, zal het gospelkoor ook een workshop geven. Onder leiding van projectleider, zangarrangeur en koordirigent Clifton Grep zal het koor een bijzondere workshop verzorgen voor koren en andere belangstellenden. Hoe leuk is dat?! Samen zingen met de opzwepende vibes van het koor!

Meer berichten