Paw Patrol komt zondag naar Doetinchem. (foto: Van Hoorne Entertainment)
Paw Patrol komt zondag naar Doetinchem. (foto: Van Hoorne Entertainment) (Foto: Van Hoorne Entertainment)

Paw Patrol-pups lanceren jeugd- en familiekalender Schouwburg Amphion

Doetinchem - Op koopzondag 26 mei brengt Schouwburg Amphion de jeugd- en familiekalender 2019-2020 uit. Tussen 11.00 en 14.00 uur mogen alle kinderen gratis een kalender komen ophalen bij de schouwburg. De lancering van het nieuwe jeugdprogramma wordt een feestelijk evenement voor de ingang van Amphion.

De echte Paw Patrol-pups, Marshall en Chase, komen speciaal voor deze lancering naar Doetinchem. De kinderen mogen de pups ontmoeten en met ze op de foto. De Meet & Greets duren drie keer een half uur en zijn om 11.00, 12.00 en 13.00 uur. De grote familievoorstelling van Paw Patrol is aan het einde van zomervakantie (regio midden) op 27 en 28 augustus in Amphion te zien.

In het bijzijn van de pups belooft het een gezellige kindermiddag met muziek, gratis limonade en wat lekkers te worden. Ook wordt er gratis geschminkt en er is een kleurwedstrijd waarbij superleuke prijzenpakketten te winnen zijn. De kinderen kunnen die middag bij Amphion komen kleuren of de kleurplaat van tevoren downloaden op www.amphion.nl en meenemen.

Meer berichten