De vrijwilligers bevestigen nieuwe waslijnen
De vrijwilligers bevestigen nieuwe waslijnen (Foto: Present Doetinchem)

Genieten van een opgeknapte tuin

Doetinchem - Zes leden van de Rotary Doetinchem hebben het afgelopen weekeinde een alleenstaande moeder van twee kinderen geholpen bij het opknappen van haar achtertuin. “Mijn ex was een verzamelaar. Ik ben al een jaar bezig met het opruimen van mijn huis. De tuin opknappen is zo’n grote klus. Ik ben zo blij dat ik daar nu hulp bij krijg”, liet de moeder vooraf aan de vrijwilligers weten. En het resultaat mag er zijn, de tuin is opgeknapt en daar kunnen ze nu alle drie van genieten. Present Doetinchem bracht de vrijwilligers in contact met vrouw.

De Rotaryleden begonnen met het verzamelen en afvoeren van al het puin. Daarna hebben ze een schutting geplaatst, de tuin onkruidvrij gemaakt en geëgaliseerd. Als laatste werd er gras ingezaaid, zodat de kinderen straks op het gras kunnen spelen.

Tussendoor was er volop tijd om elkaar te ontmoeten en samen te praten. De bewoonster zorgde voor koffie, thee en iets lekkers er bij. De klus werd bij Present aangemeld via een buurtcoach van de gemeente Doetinchem.

Lijkt het jou ook leuk om samen met vrienden, collega’s, enzovoort andere mensen te helpen en te ontmoeten, neem dan contact op met Josefien Nahuis van Present
Doetinchem, T 06 48608993 en informeer naar de mogelijkheden of kijk op www.presentdoetinchem.nl.

Meer berichten