Robin Sommers

Winnaars Casa Blanca modellenwedstrijd

Doetinchem - Tijdens de spannende finale van Casa Blanca Michael Kors model of the year 2019 werden de winnaars bekend gemaakt. Eerste prijs ging naar Sanne van Bussel, die een cheque voor een Michael Kors outfit ter waarde van 600 euro én een fotoshoot bij Ruimzicht door fotograaf Robin Sommers heeft gewonnen. Tweede werd Carmen Peters (400 euro) en derde Fleur Bos (200 euro).

Modehuis Casa Blanca viert de lancering van de pas geopende Michael Kors Experience shop met een modellenwedstrijd. Een van de acht exclusieve dealers in Nederland. Casa Blanca verkocht al jarenlang de kleding van Michael Kors, maar heeft dat nu uitgebreid met schoenen en tassen. Miss Beauty of Gelderland Nikki Prein presenteerde deze Ladies Night op een sprankelende en losse manier in een afgeladen volle winkel. Met klanten van Casa Blanca, familie en vrienden van de finalisten.

Veel aanmeldingen

Eigenaresse Casa Blanca Jolanda van Loo: "Dit is de eerste keer dat we een modellenwedstrijd organiseren. We zijn overdonderd door de vele aanmeldingen. De onafhankelijke jury maakte een eerste selectie na de voorrondes op 15 mei. Vervolgens gingen 19 finalisten door naar de finale. Visagistes en kapsters zorgden ervoor dat iedere finaliste er op haar mooist uitzag. Het enthousiasme van de deelnemers was groot, ook na afloop toen de winnaars bekend waren gemaakt. Reacties waren vooral, dat ze het zo leuk vonden om mee te mogen doen. Het was enorm veel voorbereiding, maar we kijken met een fijn gevoel hierop terug. Er zijn nu drie winnaressen gekozen, maar wat ik vooral wil benadrukken: iedereen die heeft meegedaan is mooi en uniek op haar eigen manier."

Meer berichten