Foto:

Speelgoed inzamelbeurs

Doetinchem - Het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum Doetinchem houdt op zaterdag 8 juni een speelgoed inzamelbeurs.

Heb je speelgoed waar je niet meer mee speelt ? En is dit speelgoed nog te mooi om zomaar weg te gooien? Of ligt er thuis op zolder mogelijk antiek speelgoed, dat veel beter op zijn plaats is in een museum? Kom dan op 8 juni tussen 12.00 en 17.00 uur naar de speelgoed inzamelbeurs in het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum, Stationsstraat 50 in Doetinchem.

Voor deze inzamelbeurs werkt het museum samen met de Speel-O-Theek 'De Wissel' in Doetinchem, gevestigd aan de Houtsmastraat 11b. De Wissel stelt verschillende soorten kwalitatief speelgoed beschikbaar voor alle kinderen om zodoende een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het kind. Het speelgoed dat niet in de collectie van het museum past, wordt geschonken aan de Speelotheek.

Naast zowel modern als antiek speelgoed is het museum ook geïnteresseerd in GTW artikelen. Ook deze specifieke items kunnen tijdens de inzamelbeurs worden ingebracht.

Elke speelgoed donateur krijgt als bedankje een mooie kleurplaat en brengt u de absolute klapper dan ontvangt u een jaar lang gratis toegang tot het museum voor twee personen. Voor het inbrengen van speelgoed, met name modern speelgoed gelden de volgende regels: het speelgoed dient heel, compleet en schoon te zijn.

Meer berichten