Rondetafelgesprek prostaatkanker

Doetinchem - In het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2, vindt op dinsdag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur een rondtafelgesprek plaats over prostaatkanker.

Onder leiding van Ton Orriëns, regiovertegenwoordiger ProstaatKankerStichting en Netty Flierman, gespecialiseerd verpleegkundige oncologie en palliatieve zorg Sensire, gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over het thema: 'Heeft prostaatkanker invloed op het contact met je partner, vrienden en familie en hoe ga je daarmee om'.

Ook partners zijn welkom. Zij gaan die middag met elkaar in gesprek onder leiding van Jannie Orriëns-Berendsen, regiovertegenwoordiger van de ProstaatKankerStichting en praten over wat er gebeurt als bij je partner prostaatkanker is geconstateerd. Gebleken is dat het delen van ervaringen met mensen in vergelijkbare situaties, inzicht kan geven in de eigen situatie.

De toegang voor beide bijeenkomsten is gratis. In verband met de ruimte is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via actief@inloophuisoudeijssel.nl of telefonisch op dinsdag, woensdag of donderdag: 0314– 646024.

Meer berichten