Foto:

Stoomfestival Doetinchem

Doetinchem - Het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum Doetinchem organiseert ook dit jaar weer het Stoomfestival aan de Stationsstraat 50. Op 22 en 23 juni 2019 tussen 10.00 - 17.00u staat het hele museum in het teken van stoom.

Een groot aantal stoomattracties staat opgesteld in en rond het museum. Bijzondere stoommachines op ware grootte en in miniatuur. Onder de stoommachines bevinden zich een bijzondere miniatuur zweefmolen en tevens machines die een groot Meccano reuzenrad aandrijven. Buiten rijden een aantal stoomvoertuigen rond, waaronder een paar met de mogelijkheid voor de kleinste bezoekers om in mee te rijden. Daarnaast is er een springkussen aanwezig en is er volop gelegenheid om zelf met LEGO te bouwen en te spelen.

De jongste inwoners van Doetinchem, hebben gratis toegang, bij inlevering van een ingekleurde kleurplaat. Deze kleurplaat is voorafgaand aan het Stoomfestival af te halen bij het museum en zal bij de lagere scholen worden uitgedeeld. De toegangsprijs is voor volwassenen 6 euro, kinderen 2,50.

www.ovsm.nl

Meer berichten