Zomeropeningstijden bibliotheek

Doetinchem - In de zomervakantie gelden er voor de bibliotheek aangepaste openingstijden. Wil je niet voor een gesloten deur komen te staan? Kijk dan voor de tijden op de website.

Je kunt ook de vakantiebieb downloaden. De vakantiebieb is voor iedereen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Met de VakantieBieb neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief.

De VakantieBieb is al open voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. De vakantiebieb is voor iedereen. Alvast veel leesplezier! Kijk op www.bibliotheekwestachterhoek.nl.
Met ingang van 1 juli vind je op gezette tijden meer bibliotheekpersoneel op de werkvloer. Zij kunnen je ter plekke helpen met het vinden van wat je zoekt en je advies en informatie geven en helpen bij allerlei vragen. Omdat er op deze momenten meer personeel aanwezig is in de bibliotheek is de centrale telefonische Klantenservice op dinsdag- en vrijdagavond én op de zaterdag gesloten.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden