Marga Rutjes (l) van de werkgoep 'vieringen' overhandigt de cheque aan Josefien Nahuis van Present
Marga Rutjes (l) van de werkgoep 'vieringen' overhandigt de cheque aan Josefien Nahuis van Present (Foto: Present Doetinchem)

Donatie van 500 euro voor Present Doetinchem

Doetinchem - De werkgroep ‘vieringen’ van Den Ooiman heeft Present Doetinchem een cheque van 500 euro gegeven. Dit bedrag is opgehaald tijdens de zondagse diensten in Den Ooiman, die wekelijks door vijf Doetinchemse kerken wordt georganiseerd. Present is erg blij met deze donatie: “Hiermee kunnen we nog meer kwetsbare mensen in Doetinchem helpen.”

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid voor (groepen) vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor één dagdeel of voor langere tijd. Het aanbod van de vrijwilligers is hierbij ons uitgangspunt.

Lijkt het jou ook leuk om een keer een project van Present uit te voeren met een groep vrienden, collega’s, een familie of andere groep of wil je het werk van Present Doetinchem ondersteunen met een gift, neem dan contact op met Josefien Nahuis van Present Doetinchem, josefiennahuis@presentdoetinchem.nl. Meer informatie over Present is te lezen op www.presentdoetinchem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden