1e prijs publieksprijs: "Gezwam" van Fieke Jolink. Marielle Freeman overhandigt een vaas op terras van
De Gouden Karper. (foto van Hans de Vos)
1e prijs publieksprijs: "Gezwam" van Fieke Jolink. Marielle Freeman overhandigt een vaas op terras van De Gouden Karper. (foto van Hans de Vos)

Uitslag publieksprijs en prijswinnaar fotowedstrijd

Doetinchem/Hummelo - Tijdens de Kunstwandelroute 2019 – georganiseerd door Het Web, Kunstenaarsnetwerk te Doetinchem - zijn door het publiek dit keer 785 kaartjes ingevuld met de persoonlijke keuzen voor de drie beste kunstwerken op de route. Daaruit is voor alle 35 werken een volgorde berekend.

Op donderdagavond 4 juli heeft in Restaurant De Gouden Karper in Hummelo de prijsuitreiking plaatsgevonden. Daar is bekendgemaakt, dat het werk met de titel "Gezwam" van Fieke Jolink uit Hummelo de eerste plaats bij de top-drie heeft gekregen, met een puntentotaal van 485.

Ook werd door de heer van Rechteren - eigenaar van het landgoed Enghuizen - weer een kaartje getrokken. De invuller van dit kaartje krijgt een diner-bon van De Gouden Karper ter waarde van € 100,- thuisgestuurd.

Door Petra Huesschen van Kunst of Art is aan de winnaar van de fotowedstrijd - Marielle Freeman uit Houten - de eerste prijs, een kunstvaas van Richard Price, uitgereikt. Elsa Wossink uit Varsseveld heeft de prijs van de kinderpuzzeltocht gewonnen.

Geconstateerd mag worden dat deze twintigste editie van de KWR wederom zeer succesvol is geweest.

Van diverse kanten is lovend gesproken over de kwaliteit van de kunstwerken.

Er zijn naar onze berekening bijna 13.500 bezoekers geweest, weer uit alle delen van Nederland.

Meer berichten