Aankondiging Etalage Speurtocht in de Catharinastraat van Doetinchem
Aankondiging Etalage Speurtocht in de Catharinastraat van Doetinchem (Foto: PR Catharinastraat/Doetinchem)

Doe mee met de Etalage-Speurtocht en maak kans op vele prijzen!

DOETINCHEM – Kun jij goed speuren? Doe dan mee aan de etalage-speurtocht langs de 25 winkels in de Catharinastraat en Walstraat van Doetinchem.

Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de Catharinastraat, de gezelligste winkelstraat in het hart van Doetinchem werd geopend. Dat wordt gevierd met een knetterleuke etalage-speurtocht, waarmee je kans maakt op één van de 70 prijzen. Jong en oud kunnen meedoen. De hoofdprijs is een cadeaubon van 200 euro.

Daarnaast maak je nog kans op fantastische andere prijzen, waaronder een koffiemachine, een stoere rugzak van Mi Pac, diverse kookboeken en vele cadeaubonnen. Als troostprijs worden onder de inzenders 50 goodiebags verloot met giveaways van de deelnemende winkels.

Ontdek de letters in de etalages en vul de slagzin in. Formulieren zijn verkrijgbaar en in te leveren bij de deelnemende winkels, maar zijn ook eenvoudig uit te printen op Facebook van CatharinaWalstraatDoetinchem. Lever het deelnameformulier in voor 31 juli. De prijsuitreiking is tijdens de koopzondag op 25 augustus.

Meer berichten