Hugo Schaank: "ik hoop dat er ook veel mensen uit de regio komen." (foto: Roel Kleinpenning)
Hugo Schaank: "ik hoop dat er ook veel mensen uit de regio komen." (foto: Roel Kleinpenning) (Foto: Roel Kleinpenning)

'Blij met deze optredens op ons artiestenfestival'

door Remko Alberink

Landal Stroombroek is op donderdag 25 juli het decor van een braderie, een regiomarkt én een artiestenfestival. Het belooft een schitterende dag te worden op het park in Braamt, daarvan is organisator Hugo Schaank van Landal overtuigd.

BRAAMT - Braderieën zijn er vaker op Landal Stroombroek, maar het muzikale gedeelte met een heus artiestenfestival is nieuw in deze opzet. "Er zijn wel zestien verschillende artiesten die op 25 juli tussen 14.00 en 18.00 uur optreden", meent Schaank tevreden. "Dat zijn artiesten uit de regio zoals Willem Barth en Belinda Kinnaer, maar ook bijvoorbeeld Ronnie Tober en Stef Ekkel. Het is echt een festival om trots op te zijn."

Tessa Kinnaer

Daarnaast is er nog een artieste in de line-up opgenomen die Schaank wil noemen. "Ik vind het heel leuk dat ook Tessa Kinnaer uit Braamt komt zingen. Ze werkt namelijk ook bij ons in de keuken, en het is gelukt om haar te laten optreden in dit programma."

Naast optredens voor het publiek, worden er die dag ook tv-opnames gemaakt. "Daarmee is het eigenlijk begonnen. Voor verschillende regionale zenders worden er tv-opnames gemaakt die door het jaar heen bij de omroepen worden uitgezonden. Na 18.00 uur gaat een drive-inn trouwens verder."

Schaank hoopt met de festiviteiten veel mensen naar het park in Braamt te trekken. "Alle activiteiten zijn buiten, zo vindt het muzikale deel op het terras plaats. Die dag zit ons park helemaal vol met 1.100 gasten, maar ik hoop dat er ook veel mensen uit de regio komen. Al onze activiteiten die we organiseren zijn ook altijd voor hen toegankelijk."

De braderie wordt extern georganiseerd. Schaank: "Daarin faciliteren wij voornamelijk. Ik verwacht ongeveer twintig kramen. De regiomarkt met regionale producten van regionale ondernemers is wel weer een idee van ons, die kent ongeveer veertien kramen. Ik denk dat er een geweldig leuk en divers aanbod is die donderdag. De braderie en zomermarkt duurt 25 juli van 14.00 tot 20.00 uur."

Meer berichten