Playfountain

Doetinchem - De Playfountain is al een aantal jaren hét succes van de Doetinchemse zomers. Wat is er voor kinderen leuker dan simpel watervermaak? Het middelpunt waar alle ogen op gericht zijn, een attractie waar kinderen en automatisch ook hun ouders / begeleiders naar toe getrokken worden.

Een mobiele water speel attractie van 100 m2 met meer dan duizend waterstralen. Elk spel en iedere show zal bij de start aangekondigd worden door een herkenbare muziektune en beschikt over bijpassende lichteffecten. Muziek en mooie verlichting in de avond zullen de beleving versterken en is fascinerend om naar te kijken, maar met name om zelf te beleven. Officieel met de bedoeling om droog te blijven, maar het is uiteraard pas echt leuk als je wordt geraakt door de waterstralen.

In de periode van 24 juli t/m 25 augustus 2019 zal de Playfountain een maand lang opnieuw worden opgesteld tussen de terrassen op het Simonsplein in de binnenstad van Doetinchem.
In de weekenden, zowel vrijdag als zaterdag vanaf 21.30 uur, zullen er diverse optredens plaatsvinden van o.a. dansscholen. Check de website www.lkkrdoetinchem.nl/evenementen voor de exacte data.

De Playfountain is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur in de avond en is vrij toegankelijk.

Meer berichten