De shuttle gaat weer van start.
De shuttle gaat weer van start. (Foto: )

LKKR Hop-on Hop-off Shuttle rijdt weer

Doetinchem - Vanaf vrijdag 19 juli rijdt de LKKR Hop-on Hop-off Shuttle weer door en rondom de binnenstad van Doetinchem.

De LKKR Shuttle wordt een vaste vervoersattractie in de Doetinchemse binnenstad, zodat het voor iedereen makkelijk wordt om het centrum te bereiken vanaf diverse parkeerplaatsen. Het maakt het voor bezoekers mogelijk om, tijdens hun shoppingtour door de winkelstraten, op verschillende plekken in- en uit te stappen en een 'rondje stad' eenvoudig te combineren met een tussenstop bij één van de vele gezellige horecaterrassen en/of een bezoek aan een museum.

De elektrische Hop-on Hop-off Shuttle rijdt op dinsdag tussen 10.00 en 14.00 uur, woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook op koopzondagen wordt de 'LKKR Shuttle' ingezet tussen 13.00 en 17.00 uur. De 'LKKR Shuttle' kan 16 personen vervoeren.

Ten opzichte van de route van vorig jaar is er een nieuwe halte toegevoegd. De Shuttle maakt op de route van de Varkensweide tot het Simonsplein een extra stop in de Waterstraat.

Meer berichten