Foto:

Tiende editie van Trekkertrek Nieuw Wehl

Nieuw Wehl - Het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 juli staat in het teken van de tiende editie van Trekkertrek Nieuw Wehl.

De muzikale omlijsting wordt zaterdagavond verzorgd door showband Daltons en op zondag door Mainz. Op zaterdag en zondag staan er meer dan 80 deelnemers op de baan die strijden voor een podiumplaats.

Op zaterdagavond 27 juli zal vanaf 18.00 uur tractorspektakel te zien zijn op de verlichte wedstrijdbaan. Tegelijkertijd barst het feest los met de coverband Daltons. Zij brengen een repertoire variërend van top-40-hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance.

Zondag 28 juli begint de trekkertrekwedstrijd om 9.30 uur. Op deze dag gaan meer dan 80 deelnemers in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Tussendoor worden ook enkele demo's verreden. Voor de kinderen is er weer veel speelplezier in de zandbak, aan de schminkbalie, op de springkussens en De Potige Smurf is present om ook de jongsten hun eerste trekkertrekervaring te laten opdoen.

Trekkertrek Nieuw Wehl wordt gehouden aan de Mgr. Hendriksenstraat in Nieuw Wehl. De entree bedraagt vijf euro per dag (kinderen onder de 12 jaar gratis entree).

www.trekkertreknieuwwehl.nl

Meer berichten