De Achterhoekse folkband 'Lads 'n Lassies' treedt 18 augustus op bij Paddy's Food & Drinks in Doetinchem. (Foto: Guido Pelgrim)
De Achterhoekse folkband 'Lads 'n Lassies' treedt 18 augustus op bij Paddy's Food & Drinks in Doetinchem. (Foto: Guido Pelgrim) (Foto: )

Ierse muziek in centrum van Doetinchem

DOETINCHEM - De Achterhoekse folkband 'Lads 'n Lassies' treedt 18 augustus op bij Paddy's Food & Drinks in Doetinchem. Dat de band na de winst van de finale van het Amphion Open in 2018 niet stil zit, blijkt uit het feit zij dit najaar met een debuutalbum komt.
Daarnaast heeft de band een eerste reeks theatershows gepland staan van hun theatershow 'Good Folk!', waaronder in Schouwburg Amphion in Doetinchem en Theater Berkelland in Eibergen. Ook volgt er dit najaar nog een sfeervol concert in de Remigiuskerk in Hengelo.
De oorsprong van de band ligt in het Doetinchemse restaurant/pub Paddy's food & drinks, want daar begon het in 2015. De band en het Ierse restaurant organiseren namelijk sinds 2015 samen Ierse avonden, waarbij bezoekers gedurende een sfeervolle avond kunnen genieten van bekende Ierse folkmuziek en een keuzemenu. De klanken van folk traditionals als 'The Wild Rover', 'Whiskey in the Jar', 'I'll tell me ma' en 'Leaving of Liverpool' zullen daarbij uiteraard niet ontbreken. Reserveren voor deze Ierse avond, die zal beginnen om 19.00 uur, kan telefonisch via 0314-361090 of door bij Paddy's Food & Drinks binnen te lopen.

Meer berichten