Bellenblaasfestijn 2019
Bellenblaasfestijn 2019 (Foto: Jan Klaassen)

Ouderwets buitenspelen op het Bellenblaasfestijn

Op 17 augustus 2019 wordt kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt omgetoverd tot een bellenblaasparadijs. Kinderen experimenteren met het maken van reuze zeepbellen. Er is een bellen-disco waar tussen de bellen gedanst wordt. Het Land van Jan Klaassen zet zich zo in voor meer buitenspelen.

Buitenspelen stimuleert de ontwikkeling van motoriek, creativiteit en fantasie bij kinderen. Overal in het park worden kinderen uitgedaagd mee te gaan in de wereld van Jan Klaassen en zelf te ontdekken, klimmen en klauteren. Met het Bellenblaasfestijn wil Prein bezoekers laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen buiten te laten spelen. “Bellenblazen blijft leuk voor jong en oud. In dit digitale tijdperk vergeten we vaak hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen zonder televisie of smartphone plezier te laten maken. Wij zorgen voor voldoende bellenblaassop en attributen.” aldus Geert Prein, eigenaar van het pretpark.

Het Land van Jan Klaassen vierde afgelopen jaar haar 40-jarig bestaan. Om dit met haar bezoekers te vieren, organiseert het kinderpretpark heel 2019 jubileum-evenementen waaronder het Bellenblaasfestijn. In de middag vindt er een bellen-battle plaats, waarbij kinderen die de grootste, langste of kleinste bel blazen of de meeste bellen kapotmaken, kans maken op leuke prijzen.

Naast de extra activiteiten, vermaken de kinderen zich de hele dag in het buitenspeelpark, de indoor- en waterspeeltuin en tijdens de poppenkastvoorstellingen. Het Land van Jan Klaassen is op 17 augustus open van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten