Foto:

Finale Amphion Open: regionale line up

Doetinchem - Op zaterdag 14 september om 20.00 uur is de 27ste finale van Amphion Open, de regionale talentenjacht voor aanstormende artiesten in Schouwburg Amphion.

Na drie voorrondes hebben vijf acts een plek in de finale bemachtigd.
Fabulous Fif-Teen (pop theaterconcert) uit Beltrum. Een podium gevuld met vijftien zangeressen, een vierkoppige band en héél veel muzikale energie, dat is Fif-teen! De nieuwste show Fabulous Fif-teen is een muzikale act die alles in zich heeft om een mooi muzikaal feestje te bouwen. De jury was het daar helemaal mee eens en gaf deze groep het liefst een golden ticket rechtstreeks naar de finale.
Janna Baerends (singer-songwriter) uit Doetinchem. De jury was echt onder de indruk van Janna. "Ahhh", was de reactie toen haar laatste, zelfgeschreven afgelopen was. De 15-jarige Janna kan muziek niet meer wegdenken uit haar leven. Ze zingt en begeleidt zichzelf hierbij op gitaar, piano of ukelele.
Marise den Bakker (Nederlandstalige singer-songwriter) uit Baak. Raken, laten voelen en weer lachen, dat is wat de 17-jarige Marise met je doet. Ze schrijft haar teksten in het Nederlands en begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Ze schrijft over de herkenbare onderwerpen die je tegen komt in het dagelijks leven. Als tip gaf de jury haar mee om een richting te kiezen. Wil Marise hilariteit opwekken, of echt die gevoelige snaar raken?
Percussiegroep Volharding (percussie entertainment) uit Beek. "Het entertainmentgehalte is ontzettend hoog. Het is een groot plezier om naar deze groep te kijken", was de reactie op het optreden. De slagwerkgroep 'Volharding' uit Beek is een groep enthousiaste muzikanten die met allerlei voorwerpen muziek kunnen maken. Wel mogen ze van de jury nog meer werken aan de presentatie. Denk bijvoorbeeld aan special effects.

Thijs Wijman (cabaret) uit Arnhem. Grappen, goede stem, gitaar en zelfspot: dat omschrijft het optreden van Thijs. De jury was het meest verrast door zijn zelfgeschreven nummers. Ze raken je echt. Volgens de jury moet hij oppassen dat zijn grappen niet te plat zijn.
 

Meer berichten