Bijeenkomst Oog-Macula-café Achterhoek

Doetinchem - Zaterdag 7 september vindt in de bibliotheek van Doetinchem een bijeenkomst plaats van het Oog-Macula-café Achterhoek, een gezamenlijk initiatief van de Oogvereniging en de Macula Vereniging.

Het hoofdthema is dit keer een presentatie van Anjo Hol, medewerker van het adviescentrum van de Koninklijke Visio. Zij vertelt hoe Visio op individuele basis kan helpen om zo goed mogelijk om te gaan met een visuele beperking. Na haar inleiding is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het Oog-Macula-café is opgezet om lotgenoten te ontmoeten en om elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren en sterker en weerbaarder te maken, aldus coördinator Hans Becking.

Welkom zijn leden van deze verenigingen en iedereen met een visuele beperking en woonachtig in de Achterhoek in de postcode gebieden 7000 t/m 7299. Uiteraard zijn ook eventuele begeleiders en geleidehonden welkom. De toegang inclusief koffie/thee is gratis.

De bijeenkomst start om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Vergeet bij het aanmelden ook niet te vermelden of je opgehaald wilt worden van het station en of er een begeleider of geleidehond mee komt. Aanmelden en/of meer informatie kan via oogcafe.achterhoek@gmail.com of via 06-53 36 03 58.

Meer berichten