Rondetafelgesprek prostaatkanker met partnerprogramma in Inloophuis

Doetinchem – In het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 wordt op dinsdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur een rondetafelgesprek gehouden over prostaatkanker: 'Moet ik positief denken, of mag ik ook bang zijn.' Het rondetafelgesprek staat onder leiding van Ton Orriëns en Henk te Vruchte, regiovertegenwoordigers ProstaatKankerStichting; Netty Flierman en Robert Hollander, gespecialiseerd verpleegkundigen oncologie en palliatieve zorg bij Sensire en Felix van Lammeren, voorheen oncologisch chirurg in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

Gelijktijdig is in het Inloophuis een partnerprogramma met Jannie Orriens, regiovertegenwoordiger ProstaatKankerStichting: 'Hoe gaat het nu met jou?'

Beide bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Voor beide bijeenkomsten is aanmelden noodzakelijk in verband met de ruimte. Dit kan voor het rondetafelgesprek bij: ton.orriens@slangenburg.nl (telefonisch 0315-298375); voor het partnerprogramma bij: jw.berendsen@slangenburg.nl (telefonisch: 0315-298375).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden