Jamsessie bij Blend in Doetinchem

DOETINCHEM - Zaterdagavond 12 oktober vindt er wederom een jamsessie plaats bij Blend "Le Camion Rosé" aan de Gasthuisstraat 13 in Doetinchem.
Funk, soul, jazz, pop, blues, singer-songwriter… alles wat daar ook maar een beetje mee te maken heeft is welkom… En een klein tikje rock zijn we ook niet vies van!

Voor de muzikanten die meedoen staat er een drankje klaar bij de bar van Blend. De jamsessie zal om 19.00 uur bij Blend worden geopend door waarschijnlijk de jongste band uit de omgeving van Doetinchem, Little Sweet Peppers, met een gemiddelde leeftijd van nog geen 11 jaar.

Na deze opening is het de beurt aan de "ouderen" om te jammen. De afgelopen jaren is de jamsessie bij Blend een begrip geworden en hebben veel muzikanten uit verschillende windrichtingen samen op het podium gestaan. De sessie van 12 oktober zal de laatste jamsessie op de huidige locatie van Blend worden. De leiding van de sessie is in handen van Joël Groen en Dayenne Wielheesen.

Voor meer info neem contact op via info@groenmuziek.nl of zie het evenement dat is aangemaakt op Facebook. De entree tot de jamsessie op 12 oktober is gratis.

Meer berichten