Nieuw netwerk voor zelfstandig professionals

Doetinchem - IG&D Bedrijvig Doetinchem introduceert ZP Doetinchem, een nieuw netwerk voor zelfstandige professionals (ZP) in de regio Doetinchem. De officiële start is op 30 oktober om 19.30 uur in het Hanzepand, Hanzestraat 1 (bedrijventerrein De Huet). Zelfstandig professionals uit de regio Doetinchem en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom daarbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis. Aanmelden: zpdoetinchem@igddoetinchem.nl.

"Vanuit ZP Doetinchem verbinden en ontwikkelen we – met een aantal bijeenkomsten per jaar – de waardevolle expertise van ZP-ers in de regio Doetinchem", meldt een woordvoerder. "Vanuit het netwerk geven we veel aandacht aan het ontwikkelen en versterken van ondernemersvaardigheden. Ervaren professionals bieden we zo de mogelijkheid om zich beter te onderscheiden en voor starters vormt ZP Doetinchem een geweldige springplank."

ZP Doetinchem is het aanspreekpunt voor en namens leden, overheden en organisaties met vragen ten aanzien van ZP-ers in de regio Doetinchem. Landelijk worden de ZP-leden vertegenwoordigd door ZZP Nederland (50.000 leden). Ieder lid van ZP Doetinchem is automatisch lid van ZZP Nederland.

De kwartiermaker van ZP Doetinchem is Bernhard van Hamburg, ambassadeur van de stichting ZZP Nederland.

Meer berichten