Optredens en masterclasses bij JC en Muziekschool

Doetinchem - JC en Muziekschool Oost-Gelderland houden op 18 oktober tijdens de Popronde Doetinchem gratis workshop en masterclasses met verschillende optredens. 

Na het optreden van Gian om 19.45 uur, verzorgt het duo Gian, bekend van de hit 'Hennessy' om 20.15 uur in JC (Hofstraat 2) een masterclass over het schrijven van je eigen teksten en het creëren van de juiste beats. Rapper MC Lost, de nieuwe Nederlandse Hip Hop sensatie, geeft om 21.30 uur (aansluitend aan het optreden van 21.00 uur) in JC een masterclass over hoe presenteer je je in de muziekwereld en wat komt er allemaal bij kijken. 
In het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat vindt om 19.30 uur (voorafgaande aan het optreden om 20.15 uur) een workshop plaats door de getalenteerde singer songwriter Lorrèn. Zij vertelt van alles over song writen en de stappen erna hoe je je eigen muziek kan uitbrengen en wat erbij komt kijken. Tijdens de masterclasses en workshops kunnen deelnemers vragen stellen en eventueel eigen werk laten horen aan de professionals voor feedback.

Meer berichten