Op de foto staan Selin, Nanne, Lynn, Pip, Tess, Julia, Liz, Floor, Ellen en Maud. Deze turnsters zaten in twee verschillende teams en beide teams wonnen het goud.
Op de foto staan Selin, Nanne, Lynn, Pip, Tess, Julia, Liz, Floor, Ellen en Maud. Deze turnsters zaten in twee verschillende teams en beide teams wonnen het goud. (Foto: Daphne Kolthof)

Succesvol weekend voor Ypsilon turnsters

Doetinchem - Zaterdag 2 november mochten de turnsters van Ypsilon het wedstrijd seizoen openen met de clubteamwedstrijden.

Selin, Lynn, Pip, Tess en Nanne turnden bij de pupillen 1 en 3 een erg goede wedstrijd en wonnen overtuigend de gouden medaille.

De pupillen 2/jeugd 1 turnsters Julia, Liz, Floor, Ellen en Maud mochten na een keurige wedstrijd terecht het goud in ontvangt nemen.

Jeugd N3 turnsters Lynn, Amy, Sudem en Feline hebben netjes geturnd maar het was net te weinig voor een medaille. Zij eindigden net naast het podium op een 4e plaats.

Meg, Noor en kayleigh die een mix team supplement E vormden met drie andere turnsters van Thuve Duiven hebben na een goede wedstrijd het zilver weten te veroveren.

De turnsters Wendy, Daynah, Liz, Ashley, Evy en Sara die uitkomen in supplement F werden knap 5e nadat zij een aantal fouten moesten incasseren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden