Rectificatie: Stilteavond bij NGK Doetinchem

Doetinchem - De Nederlands Gereformeerde Kerk in Doetinchem organiseert op zaterdagavond 9 november een stilteavond. Tijdens de viering, die begint om 19:00 uur, staan het zoeken van de stilte en luisteren naar Gods stem centraal. De avond vindt plaats in de Heilige Geestkerk aan de Bilderdijkstraat 3, 7009 JL in Doetinchem (en niet zoals per abuis in de krant stond in Zelhem) en is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De deuren zijn geopend vanaf 18:30 uur.

Samen de stilte zoeken

De tijd waarin we leven is druk, haastig en altijd gericht op meer. Tijd nemen voor stilte in het bestaan kan dan een moeilijke opgave zijn. Deze avond biedt daarom de mogelijkheid om stil te staan, stilte te ervaren en op zoek te gaan naar persoonlijke geestelijke verdieping. Door middel van muziek, gebed, Bijbellezing en het Avondmaal mag je de rust en Gods nabijheid zoeken.

Stilteweekend t/m zondag 10 november

Aansluitend op de stilteavond is er op zondag 10 november om 10:00 uur een kerkdienst en om 19:00 uur een praisedienst. Ook deze diensten vinden plaats in de Heilige Geestkerk en zijn vrij toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over deze diensten op: www.ngkdoetinchem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden