Vrijwilligers.
Vrijwilligers. (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerswerk doen?

Je bent creatief en het werken met de naaimachine is voor jou geen probleem. Zou jij jouw kennis ook over kunnen dragen aan de deelnemers van Stichting Mini Manna Doetinchem? Zij maken onder andere kussens en vlaggenlijnen. In overleg wordt jouw inzet tijdens de opening gepland. Dit is van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent geduldig. Kom dan gerust eens kijken op de locatie Enteetwee van Stichting Spraakvaardig. Jij kunt de docenten ondersteuning bieden door anderstaligen te helpen tijdens de NT2 lessen. Het gaat om één of meer ochtenden. Je wordt ingewerkt en begeleid door ervaren docenten.

Jij hebt een voorliefde voor honden en jij weet als geen ander dat het belangrijk is om ze goed te verzorgen. Dan hebben wij Dierencentrum Achterhoek, misschien samen met jou, een match?! De inzet is minimaal 1 dagdeel per week van 8.30 – 12.30 uur. In overleg, kun je ook meer uren werken.

Heb je belangstelling voor één van deze vacatures? Neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie of kijk op de website, of bezoek het inloopspreekuur, op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Terborgseweg 21 (Bergzicht) in Doetinchem. 0314-366734, info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl.

www.vrijwilligerscentraldoetinchem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden