Bieb stopt met acceptgiro

Doetinchem - Het printen en verzenden van papieren facturen draagt niet bij aan een gezond leefmilieu. Daarom informeert de bibliotheek haar leners het liefst op een andere, meer duurzame manier; per mail bijvoorbeeld.

De klanten van de bibliotheek die nog een acceptgiro in de bus krijgen, zullen vanaf december de contributienota per mail ontvangen en kunnen deze snel en veilig betalen met iDEAl. Het is belangrijk dat het mailadres bekend is bij de bibliotheek. Het controleren of invullen van het e-mailadres kunnen leners zelf eenvoudig online regelen via de website van de bibliotheek, www.bibliotheekwestachterhoek.nl, daar in te loggen in Mijn Bibliotheek en in de eigen account de gegevens eventueel te wijzigen.
Leners die moeite hebben met het online controleren of aan passen van het e-mailadres kunnen zich melden bij de balie van de eigen bibliotheekvestiging of contact opnemen met Klantenservice (0314-333445) waar de medewerkers van de bibliotheek graag helpen met het controleren, invullen of aanpassen van het mailadres.
Meer info ook op www.bibliotheekwestachterhoek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden