Met je lege schoenendoos tickets winnen voor Kinky Boots in Amphion

Doetinchem - Op 7, 8 en 9 februari 2020 staat de grootse musical Kinky Boots in Amphion. Deze hilarische én ontroerende musical gaat over een slechtlopende schoenenfabriek van de vader van Charlie. Om de fabriek te redden storten Charlie en de flamboyante drag queen Lola zich op de markt van kinky laarzen. Amphion bedacht een ludieke actie rondom de voorstelling waarbij men kans maakt om twee vrijkaarten voor de voorstelling te winnen.

Verschillende schoenenwinkels in Doetinchem geven de Kinky Boots-actieflyer mee bij aankoop van een paar schoenen. Men vult de flyer in, levert hem in de lege schoenendoos in bij Amphion en maakt zo kans op de vrijkaarten. Uit de stapels schoenendozen trekt Amphion twee keer per maand een winnaar. De actie loopt van 11 november tot en met 1 februari. Heeft men al kaarten in huis, dan krijgt hij of zij bij de winst het aankoopbedrag terug. De flyers zijn ook verkrijgbaar in de schouwburg zelf.

De schoenendoos kan worden ingeleverd van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur aan de Hofstraat 159 in Doetinchem. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden op de website www.amphion.nl en social media van Amphion bekendgemaakt. 

Broadway-hitmusical

Een hilarische en ontroerende musical met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor en vele anderen. Een met prijzen overladen feel-good voorstelling over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden