Vrijwilligers
Vrijwilligers (Foto: Pixaby)

Vrijwilligerswerk doen?

Help jij om de kinderboerderij Kokiezier nog meer op de kaart te zetten? Je maakt nieuwsbrieven om de contacten met o.a. donateurs te onderhouden. Ook werf je nieuwe contacten en denkt actief mee over pr. mogelijkheden. Je mag daarnaast, als je het leuk vindt, meehelpen op de kinderboerderij. De inzet is in overleg, enkele uren per week. Jij komt te werken in een warm nest, met leuke collega’s binnen een goede sfeer.

Havenmedewerkers gezocht voor watersportvereniging de Ank. Het liefst twee vrijwilligers die voor het komende seizoen 2020/2021 van april t/m oktober willen helpen bij het reilen en zeilen van de jachthaven. Denk hierbij aan het ontvangen van gasten, registratie tijdelijke lege ligplaatsen, het verrichten van kleine reparaties en onderhoud. Je bent sociaal, betrokken en hebt affiniteit met de watersport. Je werkt zo’n 10 uur per week, in overleg met je collega.

Op ons Prikbord vind je een hulpvraag: Heb jij tijd om een mevrouw (81 jr.) te helpen bij het doen van haar boodschappen? En naderhand gezellig kletsen onder het genot van een kopje koffie.

Heb je belangstelling voor één van deze vacatures? Neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie of kijk voor meer informatie op de website. Je bent ook van harte welkom, tijdens ons inloopspreekuur, op dinsdag van 09:00 tot 12:00 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem. Tel. 0314-366734, info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten