Doetinchemse binnenstad rolt lopers uit voor Black Friday bezoekers

Doetinchem - Het uit Amerika overgewaaide actie-event Black Friday is ook in Nederland niet meer weg te denken. Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Tijdens Black Friday pakken winkels flink uit met sterk afgeprijsde artikelen. Dat veroorzaakt een toeloop van klanten die een buitenkansje niet willen laten liggen. Het is een trend die de komende jaren ook in Nederland zal toenemen.

Black Friday weekend

De Doetinchemse binnenstadondernemers hebben deze trend uit Amerika opgepakt. De Black Friday actie wordt door de Doetinchemse ondernemers doorgetrokken tot en met koopzondag.

Op vrijdag 29 november tot en met koopzondag 1 december rollen 100 winkels in het centrum van Doetinchem letterlijk de lopers uit om bezoekers te verrassen met de meest spectaculaire aanbiedingen. De deelnemende winkels worden voor de ingang aangekleed met herkenbare Black Friday tafels met daarop presentaties van hun Black Friday aanbiedingen.

Op koopzondag is parkeren gratis (m.u.v. P-garages van 10.00 – 18.00 uur gratis) en zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.lkkrdoetinchem.nl.

Meer berichten