Nieuwjaarsduik is kick off Swim to Fight Cancer Achterhoek 2020

Braamt - Op 13 september 2020 is recreatieplas Stroombroek/Braamt toneel van de derde editie van Swim to Fight Cancer. Ter promotie van het zwemevenement voor kankeronderzoek en preventie wordt op 1 januari op dezelfde locatie een ludieke Swim Nieuwjaarsduik gehouden. Het startschot is om 12.30 uur.

Iedereen is uitgenodigd 1 januari 2020 fris het nieuwe Swim-jaar in te duiken. Zorg dat je om 12.00 uur aanwezig bent. Na een gezamenlijke aanloop gaan de deelnemers op het strand een frisse duik nemen in recreatieplas Braamt/Stroombroek. Uiteraard in Nieuwjaarsduik-stijl mét originele Unox-muts en na afloop een kop warme Unox-soep. Deelname is vanaf 10 jaar (kinderen vullen een ouderverklaring in) en meedoen is gratis.

De Nieuwjaarsduik is tevens het startsein voor de inschrijving voor de derde editie van Swim to Fight Cancer Achterhoek. De opbrengst gaat net zoals voorgaande twee edities naar Stichting Fight cancer, een organisatie die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie van KWF Kankerbestrijding. Voor 2020 is tevens een gedeelte van de donaties gereserveerd voor de afdeling Oncologie van het Slingeland Ziekenhuis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden