Doetinchemse Sportverkiezing

DOETINCHEM- Vrijwilligers leveren fantastisch werk binnen sportverenigingen. Sporters en sportteams zetten uitstekende resultaten neer. Daarnaast zijn er geweldige initiatieven opgestart die extra aandacht verdienen. Al deze personen en initiatieven krijgen een mooi podium tijdens de Doetinchemse Sportverkiezing op maandag 27 januari 2020 in Schouwburg Amphion. We vragen jou de kandidaat aan te dragen waarvan jij vindt dat hij of zij een podiumplaats verdient. Dit is mogelijk tot en met 3 december.

De Doetinchemse Sportverkiezing staat voor een feestelijke avond waarin de sport centraal staat. Er worden sportprijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën. Daarnaast wordt dit jaar ook de Doet Mee-award uitgereikt. Naast het uitreiken van de sportprijzen wordt de avond gevuld met spetterende optredens van diverse lokale en professionele artiesten / sporters.

De prijzen worden uitgereikt in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, aangepast sporter, sportvrijwilliger, schoolinitiatief en het sportstimuleringsinitiatief. Prestaties en initiatieven moeten zijn geleverd tussen 1 december 2018 en 30 november 2019.

De Doetinchem Doet Mee-award is een prijs voor een persoon of organisatie die zich in de gemeente Doetinchem op bijzondere wijze inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Dit jaar staat deze award volledig in het teken van de inzet om sporten en bewegen mogelijk te maken voor mensen met een beperking.

Aandragen kandidaten

Vind jij ook dat een sporter, vrijwilliger of initiatief deze aandacht en een podium verdient? Zet deze dan in het zonnetje door hem of haar aan te dragen voor de Doetinchemse Sportverkiezing. De vakjury nomineert vervolgens drie kandidaten per categorie die kans maken op een van de acht titels op 27 januari. Het aandragen van kandidaten is mogelijk tot 3 december 2019. Dus wees er snel bij!

Iemand aandragen of meer weten over de Doetinchemse Sportverkiezing? Kijk dan op www.doetinchemsport.nl. Noteer 27 januari 2020 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden