Vrijwilligers
Vrijwilligers (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerswerk doen?

Doetinchem - Je hebt een warm hart voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. En je vindt het leuk om te plannen en te organiseren. Alzheimer Café Doetinchem zoekt een coördinator om hun bijeenkomsten voor te bereiden en te coördineren. Deze bijeenkomsten vinden 10x per jaar plaats. Ook ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers. De werkmomenten zijn in overleg en wisselend. Voor deze functie word je ondersteund door ervaren werkgroep leden en begeleid door een bestuurslid.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar je kunt niet wekelijks. Ook dan hebben wij aanbod voor jou! Zoals Scouting Roothaangroep Doetinchem, zij zoeken versterking voor het onderhoud van hun gebouwen en terrein; iedere 2e zaterdag van de maand vanaf 10.00 uur. Dit doen ze met een gezellig team van vrijwilligers.

Jij bent bekend met én enthousiast over Stichting Stadsfeest Doetinchem. Zij zijn op zoek naar een energieke vrijwilliger binnen de sponsorcommissie. Heb jij ervaring en leg je gemakkelijk contact? Ook heb je oog voor de positie van bedrijven en organisaties in het kader van het maatschappelijk ondernemen. Interesse? Neem eens contact met hen op!

info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden