Foto: Links Getty Schepers (DatingOost) en Malou van CafeKafe

Oudere singles ontmoeten elkaar

DOETINCHEM - Zaterdagavond 14 december vanaf 20.30 uur kunnen 45+alleenstaanden elkaar ontmoeten tijdens een singlescafe in Café Kafé aan de Korte Kapoeniestraat 6 in Doetinchem.

"We beginnen expres op een normale tijd. Na een half uur zijn ook bijna alle gasten binnen. Die aanvangstijd wordt dus gewaardeerd. Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap ook niet. Entree is 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes", aldus de matchmaker.

“Als datingbureau willen we proberen de iets oudere single van de bank te krijgen met deze singlecafes die we al een aantal jaren organiseren”, vertelt Getty Schepers van DatingOost. “Als je partner is overleden of bijvoorbeeld een scheiding achter de rug hebt en je staat er plotseling alleen voor en heb je soms een lege zaterdagavond. Kinderen zijn bij je ex. Je vrienden zijn getrouwd of in relaties en hebben niet altijd zin om met jou op pad te gaan. En met die vraag zijn wij aan de slag gegaan."

Zaterdagavond is er een deejay en kan er gedanst worden. Het doel van de singlesavond is kennismaken, gezellig borrelen met andere singles en wellicht nieuwe vrienden maken.

DatingOost verwacht ongeveer 80 tot 100 alleenstaanden te mogen begroeten in de leeftijd van 45 tot zo’n 65 jaar.

www.DatingOost.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden