Verstand van techniek? Meld je dan aan.
Verstand van techniek? Meld je dan aan. (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerswerk doen?

Doetinchem - Basisschoolleerlingen van groep 7 & 8 maken kennis met techniek binnen Stichting Technieklokaal Doetinchem/Bronckhorst in het Metzo college. De kinderen worden verdeeld in groepjes van 4 tot 8 leerlingen en maken diverse gave werkstukken. De technieklessen vinden plaats op maandag t/m vrijdag 8.30- 11.30 uur en van maandag t/m donderdag 12.00 - 14.15 uur. Dit kan alleen onder goede begeleiding van het team van geweldige kanjers/vrijwilligers binnen het techniekonderwijs. Er is nog ruimte voor versterking van het team. Heb je ervaring met techniek en apparatuur? En je kunt met kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar omgaan. Laat het ons weten!

Het Rode Kruis, afd. Doetinchem zoekt nieuwe evenementhulpverleners. Op veel evenementen zijn vrijwilligers van het Rode Kruis actief. Soms bij kleine evenementen bijv. een avondvierdaagse of een sportevenement. Maar denk ook aan de thuiswedstrijden van De Graafschap of bij het Stadsfeest. In overleg, volg je een EHBO cursus incl. AED. Maar ook het behalen van een EHBO diploma kan binnen de afdeling worden geregeld.

Wil je je in het weekend inzetten? Ook dat kan! Samen met een andere vrijwilliger verzorg je de dieren op Kinderboerderij Kokiezier.

Info tijdens het inloopspreekuur, op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem, 0314-366734.

www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden