Muziekschool schittert met kerst

Regio - Traditiegetrouw zijn veel leerlingen van Muziekschool Oost-Gelderland rond de kerstdagen te zien en te horen tijdens diverse optredens.

Op zaterdag 7 december treden leerlingen van de muziekschool op tijdens de Rotary Kerstmarkt bij Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Dit gebeurt tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Zo is er onder andere en slagwerkgroep te beluisteren en spelen jeugdleden van Harmonie Crescendo mee met het harmonieorkest.

Op zondag 8 december treden leerlingen van de muziekschool om 13.30 uur op tijdens de kerstmarkt in de SSP-Hal van het DRU Industriepark in Ulft. Met sfeervolle kerstmuziek brengen de leerlingen de bezoekers in de juiste kerststemming. De kerstmarkt in gratis toegankelijk.

Op vrijdagavond 13 december a.s. is er een kerstconcert in de vestiging van de muziekschool in Doetinchem aan de Bizetlaan 1. Hier wordt een gevarieerd kerstconcert aangeboden waarin jonge en oudere leerlingen met ‘luchtige en sfeervolle’ kerstmuziek. Er zijn solo en ensemble optredens. Het kerstconcert begint om 19.30 uur, de toegang is vijf euro, inclusief een consumptie in de pauze.

Kaarten zijn te koop op de avond zelf, een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Op zondagmiddag 15 december zijn er drie dansvoorstellingen in de Bizetzaal van de muziekschool in Doetinchem. De ‘Winter Wonderdans’ voorstellingen beginnen om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur en worden verzorgd door de dansleerlingen van Jazzdansschool Bertha Huls. Kaarten zijn voor vijf euro te koop bij de Jazzdansschool, Sportweg 1 in Doetinchem en aan de zaal, een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Op vrijdag 20 december verzorgen leerlingen van de musicalopleidingen twee ‘winter musicalpresentaties’. Om 16.30 uur en 18.00 uur laten de leerlingen zich zien en horen in de Bizetzaal van vestiging Muziekschool Doetinchem. De toegangskaarten kosten vijf euro, inclusief een consumptie in de pauze. Kaarten zijn te koop op de dag zelf, een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden