De kerstboom op het Simonsplein.
De kerstboom op het Simonsplein. (Foto: Maurice Hollmann)

Doe een wens Kerstboom

Doetinchem - In het weekend van 14 en 15 december staat het centrum van Doetinchem geheel in het teken van de naderende kerstdagen. De grote kerstboom op het Simonsplein wordt deze twee dagen omgetoverd tot 'Lekker. Doetinchem Wensboom'.

Iedereen die een wens heeft voor een persoon, mag deze op deze dagen tijdens winkelopeningstijden in de' Lekker. Doetinchem Wensboom' hangen. De wensen worden geschreven op een speciaal ontworpen wenskaart. De kaartjes zijn verkrijgbaar bij de wensboom.

Vorig jaar hebben meer dan 160 inwoners en bezoekers van de binnenstad hun wens voor een dierbare achter in de Wensboom. Het enorme aantal ontroerende wensen overtrof de verwachting. Het is hartverwarmend om te zien hoe de binnenstad dit initiatief heeft omarmd en vele Doetinchemse ondernemers er gezamenlijk voor zorgen dat meerdere wensen ook echt in vervulling kunnen gaan.

Lekker. Doetinchem, initiatiefnemer van de wensboom, laat tien wensen uitkomen. De personen waarvan de wensen in vervulling gaan, ontvangen in december bericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden