Vrijwilligers. (foto: Pixabay)
Vrijwilligers. (foto: Pixabay) (Foto: Pixabay)

Vrijwilligerswerk doen?

Doetinchem - Je hebt ervaring in het werken met hout en machines voor houtbewerking. Je bent enthousiast en wilt graag andere mensen daarbij helpen. De houtwerkgroep van Elver op hun locatie in Doetinchem, kan jouw ondersteuning voor hun cliënten goed gebruiken. Het is wekelijks op maan- of donderdag van 8.30 - 15.00 uur.

Lekker en (h)eerlijk eten, de jaarlijkse brunch die wordt georganiseerd door Stichting Fairtrade Doetinchem. Help jij ook mee om dit in 2020 wederom mogelijk te maken? De Fairtrade brunch bestaat uit heerlijke Fairtrade, biologische en streekproducten. Je kunt de tijd zelf indelen. De tijdsinzet wordt meer, zodra de datum (najaar) dichterbij komt.

Stichting Muziek b’j De Naobers verzorgt jaarlijks een muziekmiddag op unieke wijze en wel in diverse huiskamers in de wijken de Huet en Dichteren. Een moment van ontmoeting en samen genieten van de muziek. De stichting zoekt een penningmeester die natuurlijk enthousiast is over hun organisatie. De taken die je hiervoor oppakt is het opstellen van het financieel jaarverslag en de begroting. Het aanvragen van de subsidie en de verzorging van de financiële administratie.

Heb je belangstelling voor één van deze vacatures? Neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie of kijk op:

vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten