ervaar het OV
ervaar het OV (Foto: BWA)

Inloopspreekuur over openbaar vervoer

Doetinchem - De Provincie Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten zoals inloopspreekuren en proefreizen.

OV ambassadeurs beantwoorden tijdens het maandelijks inloopspreekuur vragen over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis.

Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Wanneer: woensdag 15 januari 2020

Hoe laat: 10:30 – 12:00 uur

Waar: Bibliotheek West-Achterhoek, IJsselkade 13, Doetinchem

Meer informatie

Naast inloopspreekuren en proefreizen organiseren zij ook informatiebijeenkomsten. Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen met 038-4540130, of een e-mail sturen naar: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden