Foto:

Henk Bloemers prins van De Umdraeyers

Doetinchem - Tijdens de Leutekumse galazitting in het Amphion is Henk Bloemers gepresenteerd als 42e Prins van De Umdraeyers en tevens Stadsprins van Leutekum. Onder de naam Prins Henk 2e gaat hij regeren met de leus: #Leutekum veur altied!

Henk Bloemers is opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie buurtdorp Zelhem, onder de rook van Doetinchem.  In het dagelijkse leven is Henk Bloemers actief voor De Graafschap. Daarnaast is hij regelmatig actief te vinden in Friesland.
Als Adjudant van Vorst Vincent de 1e heeft Henk 4 jaar geleden al mogen proeven aan het Carnaval vieren in "functie",en dat is zeer goed bevallen.
Prins Henk 2e wordt bijgestaan door zijn Hofhouding, bestaande uit zijn beste vrienden. De adjudanten zijn Herman Kemper, onder andere bekend van de lekkerste kip van Nederland en als shirtsponsor van de Graafschap en Marco Puthaar, werkzaam voor het blad De Boerderij. 
De hofdames zijn Vanessa Walterbos en Judith Roelofsen. Vanessa runt in het dagelijks leven beautysalon Lookyou en Judith is werkzaam bij De Graafschap als steun en toeverlaat op de commerciële afdeling..

Galapronkzitting
Ruim 800 belangstellenden waren getuige van optredens van onder andere Lange Frans, Thomas Berge en Romy Monteiro.
De galapronkzitting is bijzonder populair en elk jaar binnen enkele uren totaal uitverkocht.

Meer berichten