Vijf cabaretiers en één muzikale noot in 1 voorstelling
Vijf cabaretiers en één muzikale noot in 1 voorstelling (Foto: PR Amphion)

Matinee van de Gulle Lach: vijf cabaretiers en muzikale noot voor 10 euro

Doetinchem - Op deze zondagmiddag passeren vijf cabaretiers en één muzikaal talent de revue. Zij presenteren als ‘preview’ de highlights van hun op zichzelf staande shows die dit seizoen nog op het programma staan in Schouwburg Amphion. De voorstelling is te zien op 26 januari om 14.00 uur en tickets kosten slechts tien euro in het kader van het Nationaal Theaterweekend.

Voor de pauze is het podium voor vier cabaretiers met elk hun eigen verhaal. Lonneke Dort, Jim Speelmans, Kees van Amstel en Martijn Kardol. Allen een andere kijk op de wereld. Allen een bijzonder talent.

Na de pauze is er een muzikaal intermezzo door Jeangu Macrooy, met nummers van zijn lovend ontvangen tweede album ‘Horizon’. Onze vertegenwoordiger van het Songfestival. Hierna maakt hij plaats voor de hoofdact: Mark van de Veerdonk! “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”, is het levensmotto van Mark en daar handelt hij verdomd goed naar. Zijn nieuwe voorstelling ‘Geen Viking’ belooft wederom een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden