Rondleidingen kasteel Slangenburg verlengd

Doetinchem - VVV Doetinchem verlengt de periode van de rondleidingen door kasteel Slangenburg wegens enorm succes. "Vanuit het hele land komen aanvragen binnen", zegt Henny Bergsma, coördinator van de VVV. "We zaten na een week al vol tot aan april", vervolgt ze. Na overleg met het Kasteel is besloten de periode te verlengen tot en met eind juni, daar zijn wij blij mee, aldus Bergsma.

Vanaf woensdag 8 januari is kasteel Slangenburg tijdelijk toegankelijk voor bezoekers tijdens een exclusieve rondleiding door het kasteel onder leiding van een ervaren gids. VVV Doetinchem en kasteel Slangenburg hebben de handen in één geslagen waardoor de deuren van het kasteel tijdelijk open gaan voor publiek. Tijdens de rondleiding zal een gids vertellen over het bijzondere cultuurhistorische erfgoed dat in het kasteel te zien is. De rondleiding duurt circa 1,5 uur en start om 14.00 uur in het Koetshuis bij het kasteel.

Deelname aan de rondleiding dient vooraf te worden geboekt bij de VVV Doetinchem aan de burgemeester van Nispenstraat 2. Tot en met eind juni op de woensdagmiddagen in de even weken worden de rondleidingen gegeven. Na afloop kan er worden nagepraat in het Koetshuis. De prijs voor deelname aan de rondleiding (deelname vanaf 15 jaar) bedraagt 15 euro per persoon, inclusief twee consumpties in het Koetshuis. Het toegangsbewijs (voucher) is exclusief verkrijgbaar bij de VVV Doetinchem. Informatie: 0314- 335557.

Meer berichten