Foto:

Schatgraven in het Stadsmuseum Doetinchem

Doetinchem - Op zondag 16 februari is het Stadsmuseum Doetinchem de locatie voor de opnames van het programma Schatgraven van Omroep Gelderland.
Presentator Peter van den Hout gaat in het programma op zoek naar verborgen schatten in Gelderland. Publiek kan kunst en curiosa meebrengen naar de taxatiedag en meer te weten komen over de waarde en herkomst van dierbare objecten. Er werken verschillende taxateurs mee aan het programma. Op het gebied van onder meer schilderijen, porselein, glas en aardewerk, klokken, goud- en zilverwerk, sieraden, textilia, boeken en grafiek, poppen(huizen) en speelgoed.

De taxaties zijn gratis. Publiek is welkom vanaf 10.00 uur. Per persoon ontvangt men een bon met volgnummer. Om 11.00 uur wordt gestart met de taxaties. Van objecten met een bijzondere herkomst of waarde worden ter plekke tv-opnames gemaakt.

Om 16.00 uur worden de deuren gesloten; degenen die dan binnen zijn en een bon met nummer hebben, kunnen hun meegebrachte spullen sowieso laten bekijken. Bij extreme drukte kan besloten worden de deuren eerder te sluiten.

Het stadsmuseum is gevestigd aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 te Doetinchem.

Meer berichten