Extra openstelling jeugdafdeling Inloophuis Oude IJssel

Doetinchem - De jeugdafdeling ‘Onder de Pannen’ van Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2 in Doetinchem is vanaf maart ook op de derde woensdag in de maand geopend.

De eerste woensdag van de maand blijft zoals gebruikelijk een dag met  geplande  jeugdactiviteiten. Op de derde woensdag kan de jeugd zonder aanmelding vooraf binnenlopen, een spelletje doen of gewoon even lekker chillen. Voor kids tussen 6 en 12 jaar is ‘Onder de Pannen’ geopend van 15.00 tot 16.30 uur; voor jongeren van 12 tot 17 jaar van 19.00 tot 20.30 uur. Er zijn altijd jeugdbegeleiders aanwezig.

“Wij hebben gemeend de openstelling voor de jeugd te moeten uitbreiden”, aldus Hetty Winkels, coördinator Jeugdzaken van het Inloophuis. “Kinderen en jongeren die thuis te maken hebben met iemand met kanker, hebben vaak behoefte om even zichzelf te kunnen zijn. Even samen met andere leeftijdsgenoten die in dezelfde situatie verkeren, iets leuks doen of gewoon wat kletsen. De ervaring leert dat ze, soms zonder woorden, steun krijgen van elkaar. En die mogelijkheid willen we als Inloophuis extra bieden met de nieuwe openstelling op de derde woensdag van de maand.” 

Voor meer informatie kan worden geappt naar: 06-83711109 of gemaild: jeugd@inloophuisoudeijssel.nl. 

www.inloophuisoudeijssel.nl

Meer berichten