De Graafschap trotse partner van De Rondkomers

Doetinchem - Betaald Voetbal De Graafschap is aangesloten als partner van De Rondkomers. De Graafschap wil als club in het hart van de Achterhoek een bijdrage leveren aan de regio en haar bewoners door verantwoordelijkheid te nemen en zich in te zetten voor sociaal maatschappelijke vraagstukken.

De Graafschap sponsort al de 18+ wijzer die De Rondkomers in februari lanceerde. In deze digitale wijzer zit een kennisquiz waarvoor zij tweevrijkaarten per persoon voor een thuiswedstrijd beschikbaar heeft gesteld. Ook sponsort zij het lesprogramma waarin door scholieren vrijkaarten voor een thuiswedstrijd te winnen zijn.
“De Graafschap is een club van en voor iedereen. Daarom steunen wij met enthousiasme dit project. Een bezoek aan een thuiswedstrijd van De Graafschap moet voor iedereen mogelijk zijn”, aldus Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.
De Rondkomers is blij met de samenwerking. De Graafschap is immers in staat grote groepen mensen te bereiken en te enthousiasmeren.

Taboe doorbreken

De Rondkomers is een samenwerking tussen Buurtplein, gemeente Doetinchem, Platform Armoedebestrijding Doetinchem, Laborijn en UWV. Eerder sloot de Rabobank Graafschap zich al aan als partner. En nu ook De Graafschap.
De Rondkomers streeft naar zo min mogelijk financiële zorgen voor alle Doetinchemmers. Zij willen het taboe rond schulden doorbreken door themagericht activiteiten op te zetten. Want het kan iedereen overkomen. De Rondkomers roept daarom iedereen op om zo vroeg mogelijk aan de bel te trekken met vragen of zorgen over hun financiën.

Meer berichten