Boek aan Huis voor bibliotheekleden

Bibloitheektas.
Bibloitheektas. (Foto: PR)

Doetinchem - De vestigingen van Bibliotheek West-Achterhoek zijn gesloten, leden krijgen toch de kans om te blijven lezen. De online bibliotheek is geopend om e-books en luisterboeken te downloaden, maar voor wie toch liever een gewoon boek leest, is er de Boek aan huis-service. 

"Deze service verlenen wij zolang het toegestaan is in verband met overheidsrichtlijnen en zo lang wij voldoende medewerkers en vrijwilligers in kunnen zetten zonder dat zij onverantwoorde risico’s lopen."

Aanvragen kan via mail: info@bibliotheekwestachterhoek.nl met naam, adres, lidmaatschapsnummer of bel tussen 10 en 16 uur met 0314-333445. Geef aan welk genre u graag leest en of er jeugdboeken bij moeten (graag leeftijd van de kinderen vermelden). Er geldt een maximum van 7 boeken per huishouden. "Met de informatie die wij krijgen zoeken onze medewerkers boeken uit. We leveren deze dan contactloos aan de deur af. Wij doen ons best om de boeken zo snel mogelijk te bezorgen, in ieder geval binnen een week."

Boeken kunnen in principe worden ingeleverd zodra de bibliotheek weer open is. Bibliotheek West-Achterhoek is boetevrij. 

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden