Mooi Koor Man
Mooi Koor Man (Foto: Mooi Koor Man)
Coronavirus

Uitstel is geen afstel voor Mooi Koor Man

Doetinchem - Het was even slikken voor Mooi Koor Man, toch is er besloten het VRIJHEIDSFESTIVAL in Doetinchem op 23 en 24 mei 2020 in verband met het coronavirus uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Mooi Koor Man wacht op de centrale regie in de regio over de mogelijkheid het gratis te bezoeken festival op een latere datum te laten plaatsvinden.

Een en ander is ook afhankelijk van een nieuwe vergunning in de drukke evenementenagenda van Doetinchem.

De organisatie was helemaal rond voor de grote muziek/dansavond op het Simonsplein, de vrijheidsdienst in de Catharinakerk zondagmorgen en het aansluitende vrijheidskoren festival op 6 podia in de binnenstad . De gezondheid van alle vrijwilligers, muziekgezelschappen, sprekers, scholieren en koren is leidend geweest om tot dit besluit te komen.

Meer dan een jaar voorbereiding met geweldige contacten gaan echter niet verloren aangezien de MKM commissie ‘75 Jaar Leven In Vrijheid Doetinchem’ heeft besloten de activiteiten niet af te blazen maar te verplaatsen.

Uit de vele steunbetuigingen die MKM inmiddels al ontving blijkt dat alle uitvoerende artiesten staan te trappelen om op een latere datum naar Doetinchem te komen om samen de vrijheid te vieren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden