Foto:
Coronavirus

Boek aan huis voor iedereen, helpdesk, app in ontwikkeling

Doetinchem - Bibliotheek West-Achterhoek brengt vanaf maandag 30 maart bij haar leden boeken aan huis. Via de website kunnen e-books of luisterboeken gedownload worden. Voor mensen die digitale vragen hebben is er een dagelijkse telefonische helpdesk.

Voor mensen met digitale vragen rondom bijvoorbeeld e-books of luisterboeken is er een dagelijkse helpdesk. Deze service is van 10.00 tot 14.00 uur bereikbaar. Leden kunnen zich opgeven via de klantenservice-telefoon en worden door een van onze medewerkers teruggebeld.

Boek aan huis

Zo lang er voldoende medewerkers en vrijwilligers kunnen worden ingezet en met een strikt hygiënisch protocol, kunnen mensen een beroep doen op deze service. Leden kunnen een e-mail sturen naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl met hun naam, adres, lidmaatschapsnummer en het genre waar de voorkeur naar uitgaat (inclusief jeugdboeken met leeftijdsaanduiding).

Er geldt een maximum van 7 boeken per huishouden. Er wordt getracht de boeken binnen een week te bezorgen. Alle boeken die je nog thuis hebt zijn automatisch verlengd. En een boete hoef je niet te betalen want Bibliotheek West-Achterhoek is boetevrij.

Leden van de bibliotheek kunnen gratis e-books downloaden op hun computer, tablet of mobiel. Speciaal in deze periode kan iedereen ook gratis luisterboeken luisteren via de LuisterBiebApp. En binnenkort wordt de bekende VakantieBieb omgetoverd tot ThuisBieb.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl/tipsvoorthuis

Meer berichten