Foto:

Videoboodschap om Achterhoekers hart onder de riem te steken in coronatijd

Regio - ScholderanScholder staan, noaberschap, alles wat we in de Achterhoek zo gewoon vinden is in deze tijd extra bijzonder. Juist nu is het belangrijk dat we samen sterk blijven staan.

Samen bereik je meer. Onder die noemer hebben verschillende Achterhoekers al eerder een video opgenomen voor ScholderanScholder. Maar juist nu kunnen we wel wat woorden van positiviteit en verbinding gebruiken, vonden Achterhoekers Pascal Kamperman, Otwin van Dijk, Sjoerd Weikamp en Gijs Jolink. Ze namen daarom het initiatief om een videoboodschap op te nemen samen met SmashStudios.

Opbeurende woorden

Voor de videoboodschap zijn verschillende bekende en minder bekende Achterhoekers benaderd, zoals Laura van Kaam, Guus Hiddink, Marc Boumans, Koen Bouwman, Ted van de Pavert en Anouk Echteld. Iedereen reageerde enthousiast om een bijdrage te leveren. De bijdragen van alle Achterhoekers samen in deze videoboodschap laten zien dat we ook in deze tijden in staat zijn om ergens samen de schouders onder te zetten, om samen lief en leed te delen, aan te pakken en elkaar te ondersteunen waar we kunnen. En dat is iets waar we trots op kunnen zijn als Achterhoekers.
De video kwam tot stand met dank aan stichting Pak An, Achterhoek in Beweging en 8RHK ambassadeurs en is te bekijken op https://www.achterhoekinbeweging.nl/scholder-an-scholder/

Meer berichten