Pennenvruchten


Beatrijs Ouwehand, als vrijwilliger betrokken bij het project Pennenvruchten.
Beatrijs Ouwehand, als vrijwilliger betrokken bij het project Pennenvruchten. (Foto: )

Pennenvruchten

Doetinchem - Veel mensen zijn vanwege het coronavirus gedwongen zoveel mogelijk binnen te blijven. Voor mensen in de Achterhoek en Liemers die wat afleiding zoeken, heeft de Gruitpoort samen met Kruiswerk iets leuks bedacht: het schrijfproject Pennenvruchten. 

"Schrijft u weleens een verhaal of een gedichtje of houdt u een dagboekje bij? Of komt het er misschien niet zo vaak meer van, maar zou u het toch wel weer eens willen proberen?  

Graag willen we u een klein beetje op weg helpen met een aantal TIPS. Die sturen we u graag per post of per mail toe. Misschien hebt u daar wat aan en krijgt u zin aan de slag te gaan. Of u hebt zo uw eigen manier om het aan te pakken, prima!! Zoek pen en papier en begin vandaag nog, of morgen… En mocht u even vastlopen tijdens het schrijven, niet meer weten hoe u verder moet, geen nood. Wij helpen u."

"Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het schrijven of wilt u de tips ontvangen? Mail of bel ons. Wij brengen u dan in contact met een vrijwilliger van de Gruitpoort, die u weer op weg helpt. Geef uw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres aan ons door via info@gruitpoort.nl  Vermeld ‘Pennenvruchten’  Gruitpoort: 0314-340943 of Kruiswerk: 0314-357430, kies optie 2.

"Het verhaal dat u schrijft is uiteraard uw persoonlijk bezit, maar we zouden het erg leuk vinden als u uw verhaal met ons wilt delen. De verhalen die we ontvangen zullen we met plezier lezen. Misschien kunnen we ze bundelen en er een klein tijdschriftje van maken of komen er andere mogelijkheden op ons pad."

Schrijf onderaan uw verhaal in ieder geval uw naam, geboortedatum, adres en woonplaats en telefoonnummer en stuur het naar info@gruitpoort.nl  of Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem. 

Meer berichten